Hirdetés

Blade Runner játék érkezik a Stray kiadójától

|

Az Annapurna Interactive egy nagyobb meglepetéssel készült: előrángatják a cyberpunk műfaj egyik legismertebb szériáját egy új játékadaptációhoz.

Hirdetés

Tegnap este lepörgött az Annapurna Interactive Showcase, ahol a kiadó bemutatta, hogy mire készülnek csapatai. A kisebb-nagyobb címek halmazát a cég egy nagyon izgalmas bejelentéssel zárta: az Annapurna belsős csapata dolgozik egy Blade Runner 2033: Labyrinth című kalandjátékon.

A legendás cyberpunk franchise egyszer már kapott egy játékos feldolgozást 1997-ben, de azóta is várjuk dicsőséges visszatérését a játékpiacra. Úgy néz ki, hogy az Annapurna segítségével hamarosan ez is eljön.

Hirdetés
 

Sajnos a fejlesztők nem meséltek túl sokat a projektről. Egyelőre annyit tudunk, hogy PC-re már biztosan érkezik, egy kalandjátékról van szó, és ha támaszkodhatunk az apró ízelítőre, akkor a hangulattal nem lesz gond.

Megjelenési dátumot nem kaptunk, ahogy konzolos megjelenéssel kapcsolatos infókat sem. A részletszegény bejelentésből mi arra tippelnénk, hogy még egy jó darabig fogják sütögetni a cuccot, de legalább már tudjuk, hogy létezik, és nagyon örülünk neki.

És ti?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)