Hirdetés

Egy be nem jelentett projekthez keres fejlesztőket a Blizzard

|

Ismét munkatársakra van szüksége a kiadónak, most egy belső nézetes játékhoz kell két vezető szoftvermérnök. Valami új van készülőben, vagy az Overwatch bővül?

Hirdetés

Érdekes, hogy akárhányszor feltűnik egy új álláshirdetés a Blizzard oldalán, mindig felkapjuk a fejünket. A cég legutóbb valami Diablóval kapcsolatos dologhoz keresett új embereket (még mindig nem tudjuk biztosra, hogy a necromanceren, a Diablo 1 pályáinak újrakeverésén, vagy valami máson dolgozik, aki bekerült), most pedig még titokzatosabb ajánlatokat tett közzé.

Két vezető szoftvermérnök kell, akik egy "be nem jelentett projekt robosztus, belső nézetű játékokat hajtó motorján" ügyködnek majd. Az Overwatch a Blizzard első FPS-e, a motor, ami a játékot hajtja, saját fejlesztésű, valószínűleg felhasználják másnál is. Talán egy VR játéknál; biztos jó móka lenne a Diablo katakombáit, a Starcraft csatatereit, vagy a Warcraft világát körbesétálni. Az is lehet, hogy kiegészítőt kap az Overwatch, bár nehéz elképzelni, hogy új karaktereken, pályákon és módokon kívül mit tudnának még hozzáadni, ezek meg úgyis jönnek szép sorban. 

Fontos nyom lehet még, hogy a jelölteknek a művészeti csapattal együttdolgozva kell megvalósítaniuk és továbbvinniük a projekttel kapcsolatos elképzelést. Ha Irvine környékén éltek, vagy terveztek odaköltözni a közeljövőben, és értetek a szoftverfejlesztéshez, pályázzátok meg, aztán szivárogtassátok ki. Vagy csak az előbbi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)