Hirdetés

Blizzard - Ingyen StarCraft II Koreának

|

A Blizzard láthatóan nagyon szereti Dél-Koreát, Dél-Korea pedig láthatóan nagyon odavan a Blizzardért

Hirdetés

Akár egy kedves gesztusnak szánja a Blizzard, akár pedig egy új üzleti modell teszteléséről van szó, de a Koreai World of Warcraft előfizetők „ingyen" kapják majd a StarCraft II-t.

Koreában a dobozos játékok forgalmazása évekkel ezelőtt meghalt, hiszen mint tudjuk arrafelé az utolsó utcasarkon is százasával repkednek a megabitek. Ennek okán a StarCraft II is csak digitális letöltős formában lesz majd elérhető. Az új ötlet szerint viszont a koreaiaknak nem kellene feltétlenül megvennie a StarCraft II-t a játékhoz, hanem ehhez elég lesz egy aktív befizetéssel rendelkező World of Warcraft accounttal bírniuk. Amíg van befizetésünk és aktív az account, addig a Battle.neten keresztül a StarCraft II is játszható lesz.

Mit is jelent ez? A Blizzard ezzel egy univerzális hozzáférést vezet be a játékaihoz, ahová elég egy helyre befizetni az összeget, és a rendelkezésre álló játékok közül bármelyiket kvázi „ingyen" tolhatjuk. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy a hagyományos egyszeri értékesítés mellett már nem csak az MMO-i esetében lát fantáziát a havidíjas konstrukciókban. Ki tudja, kis idő múlva talán nálunk is bevezetésre kerül ez a modell! Szerintetek jó ötlet?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)