Hirdetés

Blizzard - Majd fejlesztünk konzolokra is, ha...

|

Sokat kell utazni vissza az időben, hogy találtunk egy konzolos Blizzard játékot. De miért van ez így?

Hirdetés

Michael Ryder, Blizzard elnökhelyettest kérdezték az újságírók arról, hogy ugyan már, miért mindig csak a PC-sek kapnak jó dolgokat a cégtől, s hogy miért nincs már végre egy remek kis konzolos Blizzard játék? És a válasz...

...mert ez a tervezéstől függ. Először eldöntik, hogy mit és hogyan szeretnének, majd ehhez választanak platformot, hogy a játékosok a lehető legjobbat kapják. Az utóbbi években pedig rendre a PC-re esett a választás. A Blizzardon belül egyáltalán nincs ellenséges vélekedés a konzolokról, hiszen 15-20 évvel ezelőtt maga is készített konzolra játékokat. Ryder elmondta, hogy természetesen a Blizzardnál is játszanak konzolon, és hogy nagyon is képben vannak a témában. S amint lehetőséget látnak majd egy projektben, hogy azt kihozzák konzolra, meggondolják majd ennek kivitelezését. Nincs harag, csak még nem jelentettek be semmit konzolokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)