Hirdetés

Blizzard - Nem késnek a játékaink!

|

Tudvalevő, hogy a Blizzard mindig is hadilábon állt a megjelenési dátumokkal. Most kiderült, mi ennek az oka.

Hirdetés

Bármit is gondolnánk, nem azért késnek a Blizzard játékok, mert az alkalmazottak mind WoW függők (csak a fele). A StarCraft II, és a Diablo 3 kapcsán felhergelt gamerek most megtudhatják mi az oka annak, hogy a Blizzard kénytelen évekig húzni a népet, mielőtt végre megkaparinthatjuk az áhított játékot.

Rob Pardo megmondja kérem a tutit. A Blizzard játékok nem késnek, hanem túl korán bejelentik őket. Így volt ez a StarCraft 2, a World of Warcraft kiegészítő, és bizony a Diablo 3 esetében is. A BLizzard jól tudja, hogy ez nagy hiba a részükről, és minden ilyen bejelentés után megfogadják, hogy sosetöbbetnem, ám aztán valahogy mégis. Szóval ez a helyzet srácok, a Blizzard egyszerűen nem tudja magában tartani, hogy készül már az áhított folytatás, egyszerűen muszáj közhírré tenni. Mellesleg Pardo megerősítette, hogy a Diablo 3 tuti nem jön 2011 előtt...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)