Hirdetés

Boldog születésnapot, StarCraft!

|

1998. március 31-én, 15 évvel és egy nappal ezelőtt jelent meg a valós idejű stratégiai játékok műfajának egyik legkiemelkedőbb darabja.

Hirdetés

Nem sokkal később, még abban az évben (egészen pontosan november 30-án) megérkezett a StarCraft: Brood War című kiegészítő, ezután viszont elég sokat kellett várnunk egy újabb részre.

Egész pontosan 2010-ig, amikor a StarCraft II: Wings of Liberty végre rászabadult a világra, nemrég pedig StarCraft II: Heart of the Swarm tesztünket is elolvashattátok az új epizód megjelenése alkalmából. A kis történelemóra után lássuk, mivel is ünnepli a Blizzard a StarCraft 15. születésnapját.

Tegnaptól kezdve egészen április 17-ig mindössze egy meccset kell lejátszanunk a StarCraft 2-ben azért, hogy megkapjuk a "Feat of Strength" öcsit, mely feloldja az alább látható három klasszikus karakterfotót a profilokban. Ehhez Arcade, Custom, Ranked, Training, Unranked, vagy Versus A.I módban kell megkezdenünk a harcot (Campaign, Offline Custom Game, replay, és barátok megfigyelése nem számít).

Ezen felül egy háttérképpel is kedveskednek a rajongóknak, melyen az eredeti játékból is ismerős Terran Marine, Zerg Hydralisk, és Protoss Zealot látható. A képet összesen 11-féle méretben tudjátok letölteni, ha rákattintotok:

Nincs más hátra, minthogy kicsit megkésve boldog születésnapot kívánjunk a StarCraft-nak, illetve megköszönjük a Blizzard munkáját, és a rengeteg élményt, amit az évek során nyújtottak nekünk. Remélem, hogy az elkövetkezendő 15 évben is hasonlóan jóban maradunk velük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)