Hirdetés

BlizzCon 2015 - megérkezett a World of Warcraft: Legion Cinematic videója

|

A szokásoktól eltérően most viszonylag korán kaptuk meg a következő World of Warcraft kiegészítőjének intróját.

Hirdetés

A World of Warcraft: Legion alatt visszatér a Burning Legion és ez egy olyan fenyegetés, amivel Azeroth népének együtt kell szembenéznie. Félre kell tenni az ellentéteket, különben minden frakció odavész.

Egyelőre nem szeretnék elárulni semmit a trailerről, éljétek át magatok az első perctől az utolsóig. Annyit azért megjegyeznék, hogy a Blizzard történelmének talán legszebb videóját láthattuk. És ez bizony itt nagyon nagy szó.

A World of Warcraft: Legion már előrendelhető a játék weboldalán. Indulás 2016 nyara, addig pedig az előrendelők elhasználhatják az egy 100-as szintre húzó tokent, illetve kipróbálhatják majd a Demon Hunter kasztot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)