Hirdetés

BlizzCon 2018 - megvan, mikor érkezik a WoW 8.1, Tides of Vengeance

|

A legfrissebb kiegészítő első nagyobb csomagja alig több mint egy hónapra van a megjelenéstől.

Hirdetés

A World of Warcraft: Battle for Azeroth - Tides of Vengeance lesz az első nagyobb fejezete az Azerothot felforgató sztorinak. A csomagban lesz két új raid, két új szövetséges faj, egy új Warfront és rengeteg új sztori küldetés egyéb tartalmak mellett.

Hirdetés

A tegnap esti What's Next panelből már a megjelenési dátum is kiderült, ami ugyan nincs olyan messze, de egy hónapot még várnunk kell rá. A 8.1-es csomag ugyanis december 11-13 (régiótól függően, tehát nálunk jó eséllyel 12-én) között fog élesedni.

Az új Warfront, a Terror of Darkshore egy saját videós előzetest is kapott, amit már meg is nézhettek.

A Blizzard WoW csapata rengeteg infóval készült még az eseményre, köztük 8.1.5 és 8.2 részletekkel is. Folyamatosan értesítünk benneteket ezekről is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)