Hirdetés

Boldog születésnapot Aion! - Nyereményjáték

|

Ünnepeld velünk együtt az Aion 1. születésnapját!

Hirdetés

A népszerű MMO szeptember 25-én volt 1. éves, ebből az alkalomból 3 olvasónk Aion nyeremény-kosarat nyerhet: Aion update lemez bónusz pandával, Aion toll, Aion nyakbavaló, Aion póló, Aion poszter és Aion kutyus! A nyereményjáték végeztével pedig tarts velünk a hét végi MondoCon-ra, ahol a Fogadó területén felállított 8 PC-n ki is próbálhatod a játék friss kiegészítő lemezét, az Assault on Balaurea-t.

Hogy részesülj a kiváló nyereményekből nem kell mást tenned, mint tetszikelni az Ogi.hu Facebook csoportját ha nem tetted az meg korábban (vannak ilyenek?), majd az üzenőfalra írd ki, hogy "Hajrá Gamestar, hajrá Aion!" A nyertesek a kommentelők közül lesznek kisorsolva. Az Ogi.hu nyereményjáték eredményhirdetése október 1-jén várható, szóval tessék iparkodni!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)