Hirdetés

Boldog szülinapot Solid Snake!

|

Kojima mester gyermeke tegnap ünnepelte 22. születésnapját.

Hirdetés

1987 július 12-én mutatkozott be Japánban a Metal Gear MSX2 platformon. Ezzel vette kezdetét egy máig tartó diadalmenet, a világ pedig megismerhetett egy új hőst, bizonyos Solid Snaket.



A megközelítőleg (2009 februárjáig) 26,5 millió példányban értékesített Metal Gear játékok ma már az egyik legnevesebb franchise részét alkotják, s ha az összes epizódot felsorolnám, netán röviden be is mutatnám, akkor egy elég terjengős cikket kapnánk eredményül. Minden érdeklődőnek figyelmébe ajánlom a Wikipedia ide kapcsolódó bejegyzését.



PC-n eddig mindössze az oldalra scrollozós megvalósítást már maga mögött hagyó Metal Gear Solid: Integral, és a Metal Gear Solid 2: Substance látott napvilágot, jövőre pedig érkezik a Metal Gear Solid: Rising, bár ebben már nem a jó öreg Solid Snake lesz a főszereplő, hanem a kibernetikus implantátumokkal teletűzdelt Raiden. Ha pedig minden jól megy, akkor a nem túl távoli jövőben megnézhetjük a mozikban az első Metal Gear Solid filmet is. Mit is írhatnék még azon túl, hogy: Boldog születésnapot Snake!?

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)