Hirdetés

Boldog szülinapot, Tekken!

|

Ezen a szép reggel álljunk meg egy pillanatra, és emlékezzünk meg arról, hogy már 20 éve verjük bucira egymás fejét. Tekken rajongók tapsoljanak!

Hirdetés

Bizony, már 20 éve. Most éppen arra várunk, hogy mi is kerekedik majd a Tekken 7 bejelentéséből, de közben az idősebb generáció (ahogy én is), azért elmorzsolhat egy könnycseppet az idő múlása felett. Már 20 éve annak, hogy játéktermekben befutott a Tekken első része, amelyet hamarosan a PlayStation One-os port is követett (maga az eredeti arcade változat a Tekken 5 Arcade Story Mode részében kapott helyet), és hálásak voltunk érte, hogy nem emésztett fel több 10 vagy 20 forintost a játék. 

A Namco most egy rövid videós montázs segítségével idéz fel csodás emlékeket, és egyben fel is tehetjük majd a kérdést a videó után:

Nektek melyik volt a kedvenc Tekken epizódotok és karakteretek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)