Hirdetés

Booker DeWitt pózol a Bioshock Infinite borítóin

|

Az Irrational Games előhozakodott a Bioshock Infinite mindhárom platformra szánt borítójával, melyen a játék főhősét köszönthetjük.

Hirdetés

Irracionálisan kevés hír szállingózik az Irrational Games sikercímének tartott Bioshock Infinite portájáról (értitek...). Ha nem tudnánk, hogy fejlesztés alatt áll és nem kapnánk néha egy-egy morzsát, még azt hihetnénk, hogy szüneteltetik - szerencsére erről szó sincs.

Szerencsére minap a stúdió napvilágra dobta a Bioshock Infinite három borítóját, amelyek a PC, PlayStation 3 és Xbox 360-as platformokat célozták meg. A dobozképek mindegyikén - nem meglepő módon - a játék főszereplője, Booker DeWitt pózol lányokat elandalító beállással, a háttérben pedig zajlanak az események. Mivel az Infinite nem tartalmaz multiplayer módot és ebből kifolyólag más játékosokkal sem futhatunk össze, ezért a képek tanúbizonysága alapján DeWitt nem érzi annak szükségességét, hogy szalonképes ábrázata legyen, de ez így van rendjén: egy az akció közepébe csöppenő hős ne legyen makulátlan.

A Bioshock Infinite 2013. február 26-án hozza el nekünk a "Kánaánt", PC, PS3 és X360 platformokon, alant pedig a hivatalos borítók lelhetőek fel:

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)