Hirdetés

Borda hegyek tornyosulnak!

|

A Thermalright az egyik élen járó képviselője a hőcsöves hűtéseknek és ezt időről időre be is bizonyítja új fejlesztésű termékeivel.

Hirdetés

A memóriák hűtése manapság igen fontosnak mondható, főleg ha a lehető legcsendesebb gépre törekszünk. Ehhez nyújt kiváló megoldást az igen méretes bordázatot magán hordozó HR07. A modulok két oldalára felszerelhető fémlapokról hőcsövek szállítják a termelt hőt a lamellákhoz. A széria két változatban kerül forgalomba. A különbség a bordázatban rejlik. A „Duo” változatban a két heat-pipe egyetlen hő leadó egységbe csatlakozik, míg az alapmodell esetén két különálló lamella rendszerbe érkezhet a hő.



A HR03-as VGA hűtőket már egy ideje bemutatta a kaliforniai székhelyű cég, és a polcokra is megérkeztek már, de a széria fejlesztése nem fejeződött be. Az elődökhöz képest a GT felépítése nem sokat változott, habár súlya valamivel nagyobb lett. A 6 db hőcső és a lyuggatott lamellákból álló bordázat változatlanul megmaradt. A változtatás a hőfelvevő részen és a hőcsövek elvezetésén történt, ami egyértelműen csak a kompatibilitást szolgálja, hiszen az eddigi modellek nem használhatóak az nVidia és ATI/AMD legújabb modelljein. Az eredeti cikket még több képpel és részletes információkkal ITT olvashatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)