Hirdetés

Borderlands 2 - 14 percnyi kiszivárgott játékmenet.

|

Sokszor előfordul, hogy egy bemutatón minden tiltás ellenére egy-egy kamera bekapcsolva marad.

Hirdetés

Ez történt most a Borderlands 2 esetében is, ahol a bekapcsolva maradt kamera 14 percnyi játékmenetet rögzített. Alatta jól érthető a narrátor hangja is, szóval jópofa dolgokat tudunk meg az új Gearbox játékról. Az fejlesztők természetesen azt állították, hogy jobb lesz, mint az első.

Első látásra nagyon úgy néz ki, hogy bejött az ígéret, nemcsak az új fegyverek, az új szereplő Maya the Siren, a régi haver Roland és régi/új ellenségek (Nomad, a kínvallató például) miatt. Kicsit másfajta a grafikai világ, mint volt és a játékmechanika is változott egy keveset. Mindezt majd 2012 áprilisában próbálhatjuk ki magunk is, addig maradjunk a kukkolásnál!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)