Hirdetés

Borderlands 2 - 20 percnyi mozgókép

|

Egészen elképesztő mennyiségű, 20 percnyi Borderlands 2 mozgókép érkezett a Gearbox Software műhelyéből.

Hirdetés

Korábban kaptunk már kézhez hét percet felkaroló, játékmenetet bemutató trailert, ami eltörpül a mostani, 20 perces mozgóképhez képest.

A Gearbox Software dupla videóval kíván a rajongók kedvére tenni, mely előzetesek két kasztot mutatnak be a Borderlands 2 kínálatából: az alábbi videókon beköszön Salvador, a Gunzerker és Maya, a Siren.

A Borderlands 2 PC-re, X360-ra és PS3-ra egyaránt szeptember 22-én érkezik Európába, és ha emlékezünk még Claptrap szerelmes levelére a PC-s társadalomnak, akkor biztosak lehetünk benne, hogy minőségi verziót kapunk. Sajnálatos módon a Borderlands 2-ből sem bétát, sem demót nem terveznek az illetékesek...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)