Hirdetés

Borderlands - Hiánycikk a tengeren túl

|

Michael Pachter jóslata úgy látszik téves volt a Borderlands esetében, a játék ugyanis elfogyott az USA több részén.

Hirdetés

Pontos számadatokkal nem rendelkezünk, de mindenképpen bíztató a Gearbox számára, hogy a boltokba szállított első adag Borderlands mind egy szálig elfogyott. Igaz, hogy Michael Pachter szerint a játék anyagilag bukta lesz, ám úgy tűnik a vásárlók nem olvasták a jóslatot.

Ennek pedig csak örlni lehet, már csak azért is, mert a Borderlands sikere esetén nyílván nagyobb bátorsággal vágnak bele többen is új játék készítésébe, és most nem a folytatásokra gondolunk, hanem eredeti, új IP-k piacra dobására. A hírek szerint az USA kelet partján hiánycikk a Borderlands Xbox 360 változata, míg a PS3 tulajok a nyugati parton kénytelenek péntekig várni - akkor érkezik ugyanis a következő szállítmány a Gearbox ígérete szerint. Nos, nincs más hátra, mint várni a PC verziót, és esetleg megfontolni a Steamről való beszerzést, hátha abból is kevés érkezik a boltokba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)