Hirdetés

Borderlands - Még nem láttunk belőle semmit

|

A Gearbox legújabb játéka jó hosszú ideig a monitorok elé köt majd bennünket, és bőven lesznek benne meglepetések.

Hirdetés

Azt már eddig is tudtuk, hogy a Borderlands messze nem egyestés kaland lesz. Aki minden mellékszálat végig kíván követni, az olyan száz órányi játékidőre számíthat, ami manapság bizony meglepő. A másik meglepetés, hogy amit eddig láthattunk a játékból képek, vagy videók segítségével, az mind az alacsonyabb szinten elérhető területeket, és ellenfeleket mutatta be.

Márpedig a Borderlands során ugyebár az is cél, hogy magas szintre tuningoljuk kedvenc karakterünket, és vele annak fegyvereit is. A Gearbox egyik fejlesztője szerint megnyugodhatunk: rengeteg olyan részlet van a játékban, amiről még nem esett szó. Az igazi rosszfiúkkal sem találkoztunk még. Az indoklás? Ki ne utálná az olyan mozi előzeteseket, amiben a reklámozott film összes jó jelenete megtalálható? A Gearbox utálja. Éppen ezért egy darab képet tettek közzé hergelés céljából, valamint a képen látható brigád nevét: Crimson Lance. Velük elvileg csak a 15. szint elérése után találkozhatunk. A Borderlands október 20-án érkezik konzolokra, és egy kicsit később, 26-án PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)