Hirdetés

Borderlands - Rosszkor érkezik?

|

Mindenki kedvenc analitikusa - Michael Pachter - szerint a Borderlands halálra van ítélve.

Hirdetés

Legújabb jövendölésében Michael Pachter - aki már sokszor mondott okosat - a Borderlands csúfos bukását jósolja. Teszi ezt annak ellenére, hogy a játék a kritikusokat nagyrészt meggyőzte, és igen jó értékeléseket kapott.

Sajnos valóban volt már olyan, hogy egy játék csak szakmát, és egy kisebb rajongótábort tudott lenyűgözni, végeredményben azonban bukta lett - anyagilag legalábbis mindenképpen. Pachter szerint az időzítés okozza a Borderlands bukását. A játék ugyebár RPG-FPS hibrid, és Pachter meglátása szerint RPG fronton a Dragon Age: Origins gyalázza majd, míg FPS-ként nem lehet a Modern Warfare 2 ellenfele. Szerintetek is bukó lesz eme nagyszerűnek tűnő alkotás? Tervezitek-e megvásárolni, vagy inkább ti is a két tuti befutóra összpontosítotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)