Hirdetés

Borderlands: The Pre-Sequel játékmenet - 15 perc a játékból

|

Érkezik a Borderlands: The Pre-Sequel, amiben maga Claptrap osztja a fejeseket az űrben és most egy tizenöt perces videóban vethetünk egy pillantást az új megoldásokra.

Hirdetés

Borderlands: The Pre-Sequel bejelentés után igazából nekem nem is az maradt meg, hogy milyen jó lesz hatalmasakat ugrani az űrben, hanem hogy végre játszható karakter lesz Claptrap.

Márpedig a Borderlands: The Pre-Sequelben ez a helyzet és a hírek szerint rengeteg új fegyver és kütyü is lesz, amiből egy párat most meg is nézhettek ebben a 15 perces videóban. Ezt a demót egyébként már a PAX Easten is bemutatták és egyelőre csak pár új játékelemet és ellenséget ismerhettünk meg belőle, és persze az is kiderült, hogy a Borderlands: The Pre-Sequel a sorozat betonbiztos alapjaira épít majd. 

A grafika egyelőre nem végleges, de mivel a játék előző generációs platformokra érkezik, ezért nem gondolom, hogy nagy előrelépésre számíthatunk a Borderlands 2-höz képest. 

A Borderlands: The Pre-Sequel megjelenés még idén ősszel esedékes PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)