Hirdetés

Megerősítve a Mass Effect 3: Extended Cut

|

A nagy port kavart ügy tovább gyűrűzik: a BioWare bejelentette az Extended Cut névre keresztelt "befejezésjavítást".

Hirdetés

A BioWare és az Electronic Arts kettőse bejelentette, hogy a nyár folyamán letölthetővé válik (PC-re, PS3-ra és X360-ra) az Extended Cut névre keresztelt, ingyenes DLC, amely nem fogja sem megváltoztatni, sem felülírni, sem kitörölni a Mass Effect 3 eredeti befejezését, kizárólag kiegészíti azt.

A Mass Effect 3: Extended Cut az Electronic Arts elmondása szerint új, kiegészítő jeleneteket és párbeszédeket fog tartalmazni filmszerű megközelítéssel, de a megváltoztatás helyett azon van Ray Muzika és csapata, hogy inkább a vég megértésére, a befejezés tisztázására fektessék a hangsúlyt a DLC-ben, nem másra.

Ezek szerint a BioWare mégsem enged a rajongói nyomásnak és egyáltalán nincs szándékában felülbírálni bármilyen szinten a Mass Effect 3 befejezését, csupán kiegészíti azt, amely lehetséges, hogy további kérdéseket vet fel.

Ray Muzika, a BioWare társalapítója korábban azt mondta, hogy a DLC-vel szeretnék megtalálni a rajongók által követelt befejezés és a játék eredeti, művészi beállítottságú története közötti hangsúlyt. Reméljük sikerült nekik...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)