Hirdetés

Boulder Dash XL videó - vissza a gyökerekhez

|

Sokunk kedvence volt a régi szép időkben ez a sajátos kis puzzle játék, melyből remélhetőleg méltó remake készül.

Hirdetés

Itt az ideje, hogy ismét alámerüljünk, és logikánkat használva, vicces kis figuráink segítségével gyűjtsük be a gyémántokat.

Az eredeti játék a nyolcvanas évek elején látott napvilágot és azóta is töretlen sikernek örvend, figyelembe a rengeteg feldolgozást és a jelenleg is meglévő flash játék állományt. A játék lényeg, hogy egy föld alatti terepen gyűjtsük össze értékes dolgainkat, miközben mindenféle gonosz szörnyek üldöznek és csapdákba is eshetünk, de ha mindez nem lenne elég, súlyos tárgyak is kilapíthatnak. A remake készítője a Kalypso Media, akiknek például a Tropico és a Grand Ages of Rome sorozatokat is köszönhetjük. Most pedig lássuk a videót, valamint az újdonságokat:

-Öt játékmód, mely tartalmazza a régi klasszikus értékeket, de újakat is felvonultat,

- Összesen 150 barlang,

- Toplista, a megtalált gyémántok és szorzók alapján,

- 4 gyönyörű világ, melyek tartalmazzák a klasszikus hangulatot, ugyanakkor mégis újak,

- HD grafika

A játék megjelenése nyárra várható, PC-re és Xbox 360-ra.

További információkért látogasd meg a hivatalos oldalt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)