Hirdetés

Brawlout - új karakterrel érkezik a zárt béta

|

A kompetitív verekedős játék jövő héten már a zárt béta szakaszába ér, ennek örömére új karakter is csatlakozik a bunyósokhoz.

Hirdetés

Az Angry Mob Games a minap büszkén jelentette be, hogy legújabb projektjük, a Brawlout december 21-től kipróbálható zárt bétában.

A fejlesztők által "competitive platform fighter" kategóriába sorolt játékban rajzfilmfigurákra emlékeztető antropomorf bunyósokat ereszthetünk egymásnak egy Super Smash Bros.-hoz hasonló környezetben. Egyelőre négy, egymástól eltérő játékstílusú karakter (a Sas, a Macska, a Rozmár és a Majom) került be a tervezett nyolcból, illetve hozzájuk csatlakozik a béta induláskor a Paco nevű birkózó béka is.

A játék legfontosabb részének az online ranked bajnokságokat tervezi az Angry Mob, de egy alapvetően érdekesnek tűnő story-módról is beszéltek. A bunyósok a saját fajukat képviselve szállnak küzdelembe egy, The Hood nevű karakter által rendezett háborúban.

A karakterek a játék során fejleszthetők és testreszabhatók is lesznek, illetve mindegyik speciális képességgel és úgynevezett tech move-val is rendelkezik majd.

Ha megfogott titeket a játék alapötlete, akkor ezen a linken tudtok jelentkezni a bétára. A Brawlout végleges megjelenési dátumáról egyelőre nincs még infó, de valamikor 2017-ben érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)