Hirdetés

Breach - Megjelenési dátum

|

Január végén érkezik az Atomic Games legújabb lövöldözős játéka, mellyel megpróbálnak a keményvonalas FPS rajongók táborába betörni.

Hirdetés

Több sikertelen próbálkozás után az Atomic Games egy olyan multiplayer csatákkal megáldott alkotást szeretnének lepakolni a gamer-világ svédasztalára , amiből a játékosok szívesen fogyasztanak újra meg újra.

Az igazi kritikusoknak már nem kell sokat várni, hiszen január 26-ától kipróbálhatják a Breach névre keresztelt produktumot. A PlyaStation 3-mal rendelkezők most kimaradnak a jóból, ugyanis kizárólag Xbox 360-ra és PC-re fog megjelenni, méghozzá letölthető formátumba. Mindössze csak 1200 MS pontot, vagy 19.99 dolcsit kell majd leszurkolnotok ahhoz, hogy a matéria rámásszon a merevlemezetekre.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)