Hirdetés

BREAKING: Megvan, hogy mikor jön a S.T.A.L.K.E.R. 2

|

A GSC Game World egy hangulatos előzetessel dobta be a megjelenési dátumot.

Hirdetés

Noha nem saját fejlesztésről van szó és nem is a Microsoft adja ki, így is a redmondiak egyik legjobban várt idei címe a S.T.A.L.K.E.R. 2, amely csak PC-re és Xbox Series X/S-re fog megjelenni és bekerül a Game Passba is. A rajongók joggal aggódhattak amiatt, hogy 2023-ban már nem fognak tudni játszani a folytatással, hiszen a fejlesztés nem ment zökkenőmentesen, és így is lett. 

Először az orosz-ukrán háború tett be a projektnek, majd egy orosz streamer szivárogtatott bosszúból, a helyzetet pedig tavaly a hackerek tovább súlyosbították, akik miatt pár hónapja két fejlesztői változat is kiszivárgott a netre, és ezáltal a spoilerekkel is vigyázni kellett. Nemrég aztán a játék megjelenési dátuma is felbukkant a Plaion kiadó weboldalán idő előtt, szóval a GSC Game Worldnek lényegében nem maradt más dolga, mint megerősíteni az információt. 

Hirdetés

Először a gamescomra várta mindenki a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl felbukkanását, majd a The Game Awards után búslakodtak a hiánya miatta a rajongók, hogy aztán a GSC Game World egy random kedden váratlanul bedobja azt. A készítők hatalmas, nyitott világot és nemlineáris sztorit ígérnek, noha ebből az alábbi ízelítő semmit sem mutat, inkább a hangulatteremtésre fókuszál és természetesen már azzal örömöt okozott, hogy leleplezi a régóta várt dátumot:

A S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl tehát 2024. szeptember 5-én érkezik meg PC-re (Steam) és Xbox Series X/S platformokra, és azonnal rávethetik majd magukat a Game Pass-előfizetők. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)