Hirdetés

Breed csúszás

|

Éppen a ma megjelent számunkban írta Szittyó, hogy a Breed hamarabb megjelenik, mint a már évek óta halogatott Halo. Aztán lehet, hogy mégse? :) Ugyanis most jelentette a CDV, hogy kedvenc taktikai 3D-s eksön-súterjuk szeptemberig nem fog megjelenni, ami ugyan nem nagy késés, de így vészesen közeledik a két hasonszörű stílusú játék megjelenése egymáshoz! Azzal védekeznek, hogy a júniusban kiadott béta óta sok hibáról kaptak visszajelzéseket, ráadásul most megpróbálják vizuális etalonná varázsolni (egy hónap alatt?), mert az új nVidia kártyák által támogatott vízeffektet, meg hasonló nyalánkságokat pakolásznak bele. Majd meglátjuk, de tényleg nem jön nem jól van így ez, mert akárhogyis, de a Halo részben el fogja happolni az eladásokat, ha közel egyszerre jelennek meg.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)