Hirdetés

Brigade 2 - egy új engine az ICEnhancer készítőitől

|

Az ICEnhancer modulokról már elég sok szó esett ezeken a hasábokon, most az ICEnhanceres csapat valós idejű sugárkövetésre is képes Brigade 2 motorja kerül sorra.

Hirdetés

Hayssam Keilany, az ICEnhancert jegyző modder jónéhány új képet osztott meg a Brigade 2-ről, sőt, egy rövid film is készült.

Az OTOY grafikus fejlesztője, Samuel Lapere szerint ugyanezt a demót bemutatták a Siggraphon, és valós idejű ösvénykövetéssel (path tracing) 1280*720ban futott 60 fpst telejsítve - mindezt az OTOY felhőjében tette.

Lejjebb egy videót is mutatunk majd, amely egyrészt nem a Brigade 2 legújabb buildjéből való, másrészt egy sima PC-n futott, egyszerre nem tudtak renderelni és felvenni is 720p-ben, ezért olyan, amilyen - ettől függetlenül azért sejtetni engedi a motor képességeit.  

Sokak szerint a Brigade 2 felül tudja múlni a Luminous Engine-t is - egyelőre ennek bizonyítására csak képernyőket tudunk igazán mutatni, azok azonban mind valós idejűek. 

A többi képet a galériában találhatjátok.

S íme a render filmje:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)