Hirdetés

Brink - S.M.A.R.T. rendszer trailer

|

A Brink egy érdekes, új mozgási szisztémát is tartalmaz -többek között.

Hirdetés

Ezt egyszerűen csak S.M.A.R.T.-nak, azaz Smooth Movemenet Across Random Terrain-nek hívják - ez a Brink egyik legújabb, nyilvánosságra hozott tulajdonsága.

A készítőknek ugyanis az volt a legnagyobb gondjuk a Brink esetében, hogy a mozgás közbeni lövést erősen akadályozhatja, ha valós környezetet képzelünk a hős köré - a másfajta terepek, az akadályok sok gondot okozhatnak - ezét kell egy olyan rendszer, amely elősegíti a játékosnak, hogy nagy fun legyen a lövöldözés még mozgás közben is és egy pillanatig se érezze a játékos azt, hogy a kedvezőtlen helyszín vagy terepviszonyok miatt hátrányban van vagy gondjai lehetnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)