Hirdetés

Broken Sword 5: Premium Edition - jön a PS4-es változat?

|

A német Amazon félreérthetetlen nyomokkal jelezte a világ felé, hogy PS4-re is elkészül a Broken Sword 5: The Serpent's Curse.

Hirdetés

A népszerű kalandjáték-széria, a Broken Sword két fejezetben próbálta meg visszarepíteni a rajongókat a sorozat első részéig. A Broken Sword: The Serpent's Curse egy sikeres kalapozós kampánynak köszönhetően jött létre, és hozta a régi vágású kalandjátékok jól bevált stílusát, de valahogy mégsem volt ugyanaz az érzés. Ezek miértjéről két részletben is olvashattok, most viszont híreket kaptunk a PS4-es, valószínűleg dobozosan megjelenő változatról.

A német Amazonon felbukkant egy magáért beszélő adatlap, miszerint a Broken Sword 5: The Serpent's Curse (avagy az ottaniaknak Baphomets Fluch 5: Der Sündenfall) PlayStation 4-re is ellátogat, méghozzá egyből Premium Edition című kiadásban, jelentsen ez bármit is. Leírás nem volt arról, hogy mit tartalmaz a csomag. A borító viszont így néz ki: 

Természetesen a PS4-es kiadás mindkét epizódot magában foglalja, és a megadott dátum szerint június 26-án számíthatunk rá 29,99 eurós (~8900 forintos) árcédulával, de mielőtt túlságosan is beleélnénk magunkat, inkább várjuk meg a Revolution Software hivatalos közleményét. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)