Hirdetés

Brothers in Arms: Hell's Highway ARANYLEMEZ!

|

Bő egy évvel az eredetileg kitűzött megjelenési dátum után elkészült a második világháborús sorozat harmadik darabja.

Hirdetés

Nincs több csúszás, nincs több halasztás, ugyanis aranylemezre került a Brothers in Arms szériát trilógiává bővítő Hell's Highway, amely az Operation Market Garden során a szövetségesek számára földi pokollá változott Hollandiába sodorja Matt Bakert és kompániáját. Az Unreal Engine 3-nak, no és a csak PC-n kihasználható DX10-nek köszönhetően a sorozat legszebb darabjához lesz szerencsénk, amelyben a fizika is komoly szerepet kap abban, hogy minél hitelesebben sikerüljön visszaadni a háború borzalmait. A Gearbox fejlesztői a heróikus pillanatoktól meghatódni képes játékosok könnyzacskóit sem kímélik, külön erre a célra építették be a Brotherhood Moments-nek nevezett szívfacsaró jeleneteket.



UPDATE: Épp most keresett meg bennünket a játék hazai forgalmazója, hogy a Brothers in Arms pontos megjelenési dátuma minden platformra 2008. október 10.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)