Hirdetés

Brothers in Arms képregény készül

|

A Brothers in Arms jó ideje jelen van a számítógépes játékok piacán, hamarosan azonban a képregények világában is viszontláthatjuk majd ezt a nevet.

Hirdetés

A Gearbox Software bejelentette, hogy a Dynamite Entertainment kiadó jóvoltából képregény formában is készülnek majd Brothers in Arms részek. A Brothers in Arms: Hell's Highway történésein és karakterein alapuló képregények megjelenéséről még nem árultak el részleteket, az azonban biztos, hogy ezen kívül bármilyen képregény készülhet a témában, mivel az előző részek jogait is megkapta a Dynamite Entertainment. A további részleteket itt olvashatjátok el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)