Hirdetés

Brutális előzetesben mutatkozott be Omni-Man, a Mortal Kombat 1 első DLC karaktere

|

A friss trailer alapján Omni-Man pontosan annyira kemény lesz a Mortal Kombat 1-ben, ahogy azt el is várjuk tőle.

Hirdetés

Mozgalmasan telik az idei New York Comic-Con, ahol nem csak egy új Dragon Ball sorozatot jelentettek be, hanem például megvillantották a Mortal Kombat 1 első DLC karakterét, vagyis Omni-Mant is, aki saját előzetest kapott. A videót alább ti is meg tudjátok nézni.

Mondanunk sem kell, az előzetesben Omni-Man épp annyira brutális volt, mint az Invincible képregényekben és a széria alapján készült népszerű animációs sorozatban.

Hirdetés

Egyelőre nem lehet tudni pontosan, hogy mikor fog Omni-Man megérkezni a játékba, de annyit legalább már tudunk, hogy valamikor november folyamán számíthatunk rá. 

A jövőben még olyan játszható karakterek érkeznek DLC formájában a Mortal Kombat 1-be, mint Quan-Chi és Ermac (akik ellenfélként egyébként benne vannak az alapjátékban is), valamint a The Boysból átruccant Homelander, Peacemaker a DC-től, és Takeda Takahashi, aki anno még a Mortal Kombat X-ben mutatkozott be.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)