Hirdetés

Brutálisan hangulatos az új Lords of the Fallen utolsó trailere

|

Napokon belül megérkezik a legújabb soulslike játék, ami nyomokban ismerős lesz.

Hirdetés

A soulslike műfaj emlékezetesebb darabjai közé tartozik a Deck13 és a CI Games 2014-es akció-szerepjátéka, a Lords of the Fallen, amelyben benne volt egy sokkal jobb játék lehetősége is. A CI Games ki akarta aknázni ezt a potenciált, de nem folytatás lett a projektből, hanem reboot, amely sokkal nagyobb, tartalmasabb és szebb végeredményt ígér az Unreal Engine 5-nek hála, ráadásul nem csak egyedül próbálhatjuk meg túlélni, mivel egy kétfős kooperatív móddal jön. 

Már több gameplay videó is bemutatta, hogy mire számíthatunk a Lords of the Fallentől - kitérve a játékmenet olyan különlegességeire is, mint a két különböző világ és a hozzájuk tartozó mechanikák -, így nem maradt más hátra a közelgő megjelenésig, mint utoljára még ráhangolódni a játékra. 

Hirdetés

A Lords of the Fallen utolsó trailere kevesebb mint két és fél percbe zsúfolva mesél az akció-RPG legfontosabb elemeiről, mindeközben pedig olyan erős atmoszférát villant, hogy legszívesebben azonnal belevetnénk magunkat ebbe a gyönyörű, mégis kegyetlen világba. Pontosabban világokba, mert természetesen a launch trailer is emlékeztet arra, hogy mennyire fontos lesz, hogy nem csupán egyetlen színtéren kell helytállnunk és nem csak egyetlen ocsmány boss áll az utunkba: 

Az új Lords of the Fallen október 13-án jelenik meg PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re. Várjátok?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)