Hirdetés

A Buka E3-as felhozatala

|

Bemutatkozott a Buka Entertainment is az idei kiállításon. A cég rengeteg jó játékot mutatott be. A legelső az Echelon: Wind Warriors, mely a már tavaly nyáron megismert futurisztikus repülős játék kiegészítője lesz. Láthattuk továbbá az általam már nagyon várt Paradise Cracked-et is, amiről nemsokára bővebben olvashattok, de most átugranám. A MARCH!: Offworld Recon egy nagyon érdekes akciójáték lesz, melyben a taktikai- és arcade elemek ötvözete kívánkozik a felszínre törni. A játék szépen fejlődik, így reméljük, hogy nem kell majd csalódnunk benne. Ezen kívül gyönyörködhettünk még a Midnight Nowhere-ben, ami lényegében egy kalandjáték horror elemekkel fűszerezve. A kezdeti stádium miatt sok újat nem tudtunk meg róla. A Spells of Gold is a standokon pipiskedett. Ez az a játék, amelyben az arany van főszerepben, ennek ellenére mégis RPG. A Red Shark már közelít a megjelenéshez, így csak apróbb simításokat könyvelhettünk el most. És végül, de nem utolsó sorban bemutatkozott a Charm of War, mely még csak most készülget így a műfaján kívül (RTS) igazán csak az alapok lettek közzé téve a sajtónak. Ezzel a Buka Entertainment is szépen felsorakoztatta a játékait. Reméljük mindegyik legalább olyan jó lesz, mint amilyennek most tűnnek...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)