Hirdetés

Burnout Paradise - Barack Obama a fedélzeten

|

Az in-game reklámok nem számítanak különösebb újdonságnak, ellenben fizetett politikai hírdetést ritkán láthattunk.

Hirdetés

Mi sem bizonyítja jobban, hogy a játékosok magasról tesznek az in-game reklámokra, mint az, hogy az év elején X360-ra és PS3-ra megjelent Burnout Paradise úttalan útjai mentén elszórt plakátok közül csak mostanában szúrt szemet egy játékosnak az amerikai elnökválasztás demokrata színekben induló jelöltjének hírdetése. Persze az is lehet, hogy ő volt az első, aki úgy döntött, megosztja a nagyközönséggel is felfedezését. 15 perc hírnév, tudjátok...

obama.jpg


Az EA a gigaom.com megkeresésére megerősítette, hogy a felvétel valódi, a reklám pedig az Illinois-i szenátor kampánycsoportjával kötött szerződésnek megfelelően került a játékba.
A PC-s játékosoknak legalább 2009. januárjáig kell a türelem erényét gyakorolniuk, hogy megpillanthassák az Egyesült Államok (talán) következő elnökének orcáját.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)