Hirdetés

Burnout Paradise városi zúzás

|

A Burnout sorozat részei konzolon hatalmas sikereket értek el, így nem csoda, hogy nem hagyják folytatás nélkül a szériát.

Hirdetés

Az Electronic Arts megbízásából már készül az ötödik Burnout epizód, ami az eddigi részeket is jegyző Criterion Software műhelyében formálódik már egy ideje. A mai napon új nevet kapott a fejlesztés, amit ezentúl Burnout Paradise néven kell majd keresni. A 2007 telén megjelenő játékban a next gen technológia minden lehetőségét kihasználják majd, így elképesztő grafikát és minden eddiginél szabadabb játékmenetet ígérnek a készítők. Az arcade autóversenyzés mint alap megmarad, ám Paradise City utcáit (honnan is ismerős ez a város név :) ) immáron szabadon bejárhatjuk, hogy felfedezve a lehetőségeket és a versenyeket mi uraljuk majd a nitróval felfűtőtt verseny gépeinkkel az utakat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)