Hirdetés

Cable - a kisfilm

|

Sokan tiltakoznak a művészet ellen, mert a komplexebb gondolatokat nehezebb megérteni és van, akit ez frusztrál. Megértem.

Hirdetés

Ennek ellenére érdemes a művészetnek esélyt adni - nem mindig exact, nem mindig érthető, de olyan érzéseket, hangulatokat, tapasztalatokat hordozhat, amelyeket mi még nem éltünk át.

Esetleg olyan mondanivalója is lehet, amelyet elsőre tán nehéz megérteni, de ha hagyjuk, hogy a művészeti alkotás befogadjon minket és mi is befogadjuk azt, akkor akár meg is érthetjük.

Rémi Gamiette kisfilmje nem épp a könnyed szórakoztatás kategóriájába tartozik. Sötét, félelemetes, ijesztő és tragikus - 7 perc művészet számítógépes grafikai eszközök segítségével, amely nehezen befogadható. Ajánljuk figyelmetekbe szeretettel, kellemes gondolkodást kívánunk hozzá:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)