Hirdetés

A Call of Duty 3 is játszható Xbox One-on

|

A Call of Duty sorozat feketebáránya valószínűleg sokaknak kimaradt - most lehet pótolni.

Hirdetés

A Call of Duty 3-at soha nem emlegeti senki. Egyrészt azért, mert önmagában sem volt valami emlékezetes, másrészt azért, mert csak konzolokra jelent meg, a PC-s közönség kimaradt a buliból. Szerencsére csak ez az egy rész volt a nagy játékok közül, ami elkerülte a platformot (a Big Red One és a Finest Hour spin-offnak számítanak), és nem valószínű, hogy valaha megjelenik rá, de az Xbox One-osok mától ezt is játszhatják.

A CoD 3 a Treyarch első nagy Call of Duty játéka volt, mikor megjelent, az Infinity Ward már a modern időkben játszódó Call of Duty 4-et készítette. Öt kampány között ugrálunk, a brit, a kanadai, a lengyel, az amerikai és a francia hadsereg egy-egy tagját irányítva. 80 pont körüli átlagon áll, szóval nem rossz, de valamelyest elmarad az első két résztől. Próbáljátok ki, ha tehetitek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)