Call of Duty 3

Call of Duty 3 kép

A Call of Duty 3 a sokak által magasztalt Call of Duty sorozat csak konzolokra megjelent, első következőgenerációs tagja, melyben a normandiai partraszállástól kezdve követhetők az események, Párizson keresztül egészen Berlinig. Eközben feltűnnek a szövetséges erőkhöz csatlakozott különböző nemzetiségű egységek, az amerikaiak, a kanadaiak, az angolok és lengyelek. A sokkal részletesebb grafikával és a részletes karaktermodellezéssel, na és persze az "élő" harctérrel minden idők eddigi legélethűbb háborús játéka lett.


A Call of Duty 3 is játszható Xbox One-on

Hír | 2016.09.22 18:37

A Call of Duty sorozat feketebáránya valószínűleg sokaknak kimaradt - most lehet pótolni.

35 millió Call of Duty világszerte

Hír | 2009.01.02 07:57

Minden idők legsikeresebb második világháborús játéksorozatává nőtte ki magát a CoD az Activision adatai alapján.

A konzolos Call of Duty 3 a boltokban

Hír | 2006.11.10 11:22

Nagyon sokan vártátok/várjátok ezt a játékot, azonban egyelőre PC-s változatnak nyoma sincsen: a játék a mai naptól a főbb konzolokra (Xbox, Xbox360, PS2) kapható.

[KéPZ] Call of Duty 3

Hír | 2006.09.19 15:51

Iggeeeen, tudom: nem jelentették (még) be PC-re, de azért gyönyörködni lehet, nem?! Íme néhány új Call of Duty 3 képecske.

[MOVIE] Call of Duty 3 - Szép, szép, de...

Hír | 2006.08.18 13:13

Két új játék közbeni jelenetet tekinthettek meg, amelyek a Call of Duty 3-at mutatják be mozgás közben. A beharangozott óriási grafikai fejlődés azért bizonyos motívumokban hibádzik. Valahogy nem képesek a fejlesztők megoldani, hogy a falak, a föld, és hasonló textúrák kellő felbontásban tündököljenek. Sebaj, úgyse ezen lesz a hangsúly. Amúgy az irányítás igencsak PC-snek hat, annak ellenére, hogy még mindig csak konzolokra van bejelentve a cucc. Azokra viszont már most ősszel meg is érkezik a Call of Duty sorozat legújabb része.

[KéPZ] Call of Duty 3 szépségek!

Hír | 2006.08.03 09:40

Előhalásztunk néhány zsír új képet a Call of Duty 3-ból. Azért játék közben így jobban látszik már, hogy a terepre továbbra sem tudtak kellő figyelmet összpontosítani a fejlesztők. A föld textúrája egy kicsit homályos, a növényzet remélhetőleg reagál maj a fizikai hatásokra. Mindettől függetlenül a karakterek fantasztikusan néznek ki.

[OST] Megvan a Call of Duty 3 zeneszerzője

Hír | 2006.07.30 11:17

Az Activision bemutatta a Call of Duty 3 frissen szerződtetett zeneszerzőjét. Az FPS-sorozat legújabb részének muzsikájáért az Emmy-díjas Joel Goldsmith felel majd. Sokaknak ismerős lehet a neve: Jerry Goldsmith fiáról van szó. Joel többször is dolgozott együtt apjával, legfőbb munkája a Star Trek: First Contact című film zenei anyaga. További infók itt.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)