Hirdetés

Call of Duty: Advanced Warfare - a fejlesztők szerint életük legjobb játéka lesz

|

A Sledgehammernél az utolsó simításokat végzik, hamarosan kiderül, hogy túlzásba estek-e.

Hirdetés

Pontosan két hónapra vagyunk a Call of Duty: Advanced Warfare megjelenésétől, amelynek minden esélye megvan rá, hogy kiküszöbölje azt a csorbát, amit a Ghosts ejtett a sorozaton.

A Sledgehammer Games fejlesztői már nagyon izgulnak a megjelenés miatt, de ez érthető is, amikor egy ekkora projekten dolgozik az ember. Hamarosan le kell adniuk a végleges változatot, és bár a munka ezt követően sem áll meg (hiszen szinte biztos, hogy egy Day 1 patch-et most is kapni fogunk majd), a dobozos változat bizony nagyban meghatározza majd a játék fogadtatását.

A Sledgehammert vezető Glen Schofield nem aggódik, szerinte a stúdió legjobb munkája van épp születőben. Az elmúlt hetekben rengeteget finomhangoltak a játékon, megannyi részlet és apró simítás került a helyére. A CoD: Advanced Warfare november 4-én jelenik meg előző- és újgenerációs konzolokon valamint PC-n is. Mi már nagyon várjuk a novembert, különösen daev, aki valószínűleg ismét megnyeri magának a legújabb Call of Duty tesztelését.

Ti mit gondoltok, az Advanced Warfare tényleg jobb lesz, mint a Dead Space?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)