Hirdetés

Call of Duty: Advanced Warfare multiplayer - ennyi újdonságot még nem láttunk

|

A Call of Duty kapcsán a legtöbbet felmerülő szó minden évben az "új". Több mint tíz éve ez a két betű tartja sakkban a FPS játékosokat. A Sledgehammer nagyot ígért!

Hirdetés

Call of Duty: Advanced Warfare bejelentés óta eltelt hónapokban már rengeteget hallottunk a sorozat új részének kampányáról és a jövő háborújáról, viszont a többjátékos módot még csak kerülgeti az Activision.

Márpedig rengeteg játékosnak pont ez a legfontosabb. Az utóbbi évek többjátékos innovációja ritkán jelentett többet, mint egy-két apróbb, a játékmenetet csak távolról befolyásoló funkció. Ez persze abból a szempontból érthető, hogy a sorozat alsorozatainak korlátait nehéz volt átlépni, de most, a Call of Duty: Advanced Warfare a mesterségesen felpimpelt jövőbe repít minket, ami sok újdonságot tartogathat a játékosok számára.

Persze, az utóbbi évek tapasztalata alapján a Call of Duty és az új szavak egy mondatba rendezését a legtöbb játékos egy félmosollyal egybekötött vállrándítással elintézi, a Sledgehammer szerint a Call of Duty: Advanced Warfare-ben több újdonság lesz, mint amennyit az utóbbi évek epizódjaiban láttunk.

A stúdió társalapítója, Michael Condrey egy interjúban elmondta, hogy a csapatnak "megvan a saját stílusa és az exoszkeleton egyértelműen a játékmenet alapját képezi majd". 

Michael Condrey, társalapító, Sledgehammer Games

Condrey azt is elmondta, hogy a három éve tartó fejlesztés rengeteg innovációnak adott teret. "Képzeljétek el, hogy mindaz, amit láttatok az E3-on, mit jelent majd a multiban. Meglátjátok, hogy minden az újításról szól majd" - fejezte be a vezető.

Arról egyelőre nem volt szó, hogy pontosan milyen dolgokra számíthatunk a Call of Duty: Advanced Warfare többjátékos módjában, de a fejlesztők azt ígérték, hogy hamarosan mindenről részletesen is beszámolnak.

A Call of Duty: Advanced Warfare megjelenés november 4-én várható PC-re, PS3-ra, PS4-ra, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.

Ti mit gondoltok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)