Hirdetés

Call of Duty: Advanced Warfare - folytatás előkészítve

|

Hiába játszódik az Advanced Warfare a jövőben, a fejlesztőknek gondolniuk kell a saját jövőjükre is.

Hirdetés

Miközben a nagy riválisról, a Battlefield Hardline-ról szinte minden kiszivárgott, a Sledgehammer tagjai már a Call of Duty: Advanced Warfare folytatásáról, illetve annak előkészítéséről nyilatkozott a GameInformernek, de szóba került a Black Ops II is.

A csapat társalapítója, Glen Schofield szerint úgy írták meg az Advanced Warfare sztoriját, hogy szem előtt tartották annak élettartamát, vagyis ügyelniük kellett arra, hogy ne rombolják le a játék történetét és világát. Az ok egyszerű: lehet, hogy kell folytatás. Ezen felül Michael Condrey, a Sledgehammer másik alapítója kiemelte, hogy bár a saját Call of Duty játékuk története 2054-ben játszódik, nagyon odafigyeltek rá, hogy ne legyenek átfedések a 2025-ben játszódott Black Ops 2-vel, még a Treyarch vezetőjével (Mark Lamia), tervezőivel és művészeivel is megtárgyalták a részleteket.

A Call of Duty: Advanced Warfare megjelenés november 4-én várható PC-re, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra és Wii U-ra, de előtte még ott lesz az E3-on is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)