Hirdetés

CoD: Advanced Warfare - tényleg ilyen lesz a jövő fegyvere?

|

Lehet, hogy a Sledgehammer Games túl messzire ment, amikor nagyon furcsa jövőbeli fegyvereket talált ki a Call of Duty: Advanced Warfare-hez?

Hirdetés

Túl a második világháborún, túl a jelenkoron a Call of Duty sorozat újabb részei abszolút a jövőbeli hadviselésre fókuszálnak. Egyelőre még mindig a közeljövő a téma, de a fejlesztők már nem félek elképszető ötletekkel előállni.

A Call of Duty: Advanced Warfare-ben sok új fegyver lesz, és ezek egyike a "3D-Printer Rifle". Nem találnátok ki, de a puska önmagának nyomtat lőszert. A tár helyett egy folyékony anyaggal töltött palackot kell a megfelelő helyre illeszteni, a beépített számítógép pedig megkezdi a nyomtatást. Egyelőre még nem végleges, hogy milyen gyorsan tüzelhetünk vele és milyen erős lesz, de már maga az ötlet is igen érdekes. Lehet, hogy tényleg ez lesz a jövő hadviselése? Vajon milyen gyorsan gyártja majd a lövedékeket? Kinézetre egyébként semmi különös, ha kíváncsiak vagytok rá, nézzétek meg a GameInformer erősen vízjeles képét. (A fenti kép csak illusztráció.)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)