Hirdetés

Call of Duty: Advanced Warfare - új játékmód mesterlövészeknek

|

A Sledgehammer új játékmóddal bővíti a Call of Duty: Advanced Warfare-t, melyben csak mesterlövész puskákkal lehet menni. Persze ennél többről van szó.

Hirdetés

A Sledgehammer nem szeretné,hogy megunjuk a Call of Duty: Advanced Warfare multiját, úgyhogy folyamatosan csiszol a játékon, és új tartalmak is csordogálnak szépen. A legújabb ezek közül egy új játékmód, ami a mesterlövészkedésre koncentrál, és a One Shot nevet viseli.

Ebben egyrészt csökkentett életerővel csapnak bele a lecsóba a játékosok, és öt, külön a One Shothoz készített karakterosztállyal vitézkedhetnek. Ezeket a Sledgehammer egy profi játékossal, NaDeSHoT-tal állította össze, és mindegyik a MORS mesterlövész-puskát használja, bármilyen másodlagos fegyver nélkül.

Mivel ez egy nem automata fegyver, minden egyes lövésünknek halálpontosnak kell lennie, ha sikeresek akarunk lenni ebben a fajta mókában is. A karakterosztályok nevei Hard Scope, Zoomed, 4X, Ace, és Irons, mindegyikről találtok egy screenshotot alább, ha pedig ki akarjátok próbálni a One Shotot, már meg is tehetitek, ugyanis minden platformon él.

Ti mennyit játszottatok az Advanced Warfare-rel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)