Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - ne töröljétek a béta klienst

|

A Blackout névre keresztelt battle royale módot is ebbe fogja befrissíteni az Activision, vagyis ha nem akartok mindent újra letölteni, tartsátok meg a játékot.

Hirdetés

A hétvégén rengetegen cuppantak rá a Call of Duty: Black Ops 4 többjátékos bétájára, itt azonban csak a hagyományos multis módokat lehetett kipróbálni, a battle royale módot nem.

Hirdetés

De ami késik, nem múlik, ugyanis a kiadó Redditen már elárulta a rajongóknak, hogy nem érdemes letörölni a béta klienst, hiszen néhány héten belül jön a második teszt, ahol a Blackout lesz terítéken. Egy rövid traileren kívül eddig semmit nem láttunk abból, mit főztek ki a Treyarch konyhájában, így kétségtelenül hatalmas érdeklődés övezi majd a második bétát is.

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy pontosan mikor indul a teszt, ahogy azt sem árulták még el, mekkora lesz a patch, amit le kell töltenünk, mindenesetre ha most bent voltatok és nem akartok kimaradni legközelebb sem, akkor ne töröljétek a klienst.

Ti játszottatok a Black Ops 4 bétájával? Ha igen, hogy tetszett?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)