Hirdetés

Call of Duty: Black Ops - Együtt, nem csak Vietnamban

|

A hivatalos bejelentés óta kiderül néhány apróság a következő Call of Duty játékról.

Hirdetés

A Call of Duty: Black Ops ugyan már nem az Infitniy Ward értő kezei közül kerül majd a polcokra, ám az első infók alapján még az is elképzelhető, hogy a Treyarch felnő a feladathoz. Persze az infó az csak infó, majd meglátjuk milyen is lesz a gyakorlatban.

Az első, és talán legfontosabb részlet, hogy a Call of Duty: Black Ops nem csak dedikált multipalyer résszel várja a rajongókat, hanem végre lesz co-op kampány is. Reméljük megüti a legutolsó Splinter Cell színvonalát, és akkor nem lesz baj. A következő apróság, hogy bár részben igaznak bizonyultak a pletykák, és Vietnamban is harcolhatunk, tevékenységünk nem korlátozódik a dzsungelre. Vietnam mellett ugyanis ellátogathaunk Kubába, sőt az Északi Sarkra is. Remélhetőleg utóbbi helyszínen nem a jegesmedve populációt kell redukálnunk, vagy esetleg bősz vérfókákkal küzdenünk. Kiderül minden novemberben, és már csak azért is érdemes szurkolni, mert az kinek jó, ha valami ratyi játékot dob össze a Treyarch?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)