Hirdetés

Call of Duty: Black Ops III - vége a Microsoft-barátságnak?

|

Az új Call of Duty egy ideje már minden évben az Xbox támogatásával mutatkozott be, és a DLC-k is Xbox konzolokra jöttek előbb. Úgy látszik, ennek most vége.

Hirdetés

Az ideiglenes DLC-exkluzivitás napjaink egyik legértelmetlenebb mániája, de a konzolgyártóknak valószínűleg nagyobb rálátásuk van a dologra, ők biztosan tudják, miért éri meg ezt csinálni.

Évek óta az a trend, hogy az épp aktuális Call of Dutyról a Microsoft E3-as előadása alatt megtudunk egy csomó mindent, illetve minden DLC-t előbb kapnak meg az Xboxosok, mint a PC-sek és a PlayStation-tulajok. A megállapodás jár még néhány extrával, ezeket most ne boncolgassuk, viszont ami fontos, hogy az Xbox One UK oldalán felsorolt játékok egy részénél szerepel egy kis pecsét, viszont a Black Ops III nem ilyen. A Fable Legends, a Quantum Break és a Halo 5 pecsétje kiemeli, hogy ezek exkluzívak, a The Divisionnél lévő téglalap pedig arra figyelmeztet, hogy a játékhoz előbb jönnek bizonyos tartalmak. A Call of Duty: Black Ops III-nál, a Star Wars: Battlefrontnál, és érdekes módon a Rise of the Tomb Raidernél sincs ilyen.

Amikor korábban a Treyarch összetrombitálta a sajtó képviselőit egy eseményre, ott is PlayStation 4-en futott a játék. Meglátjuk, mi lesz ennek a vége.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)