Hirdetés

Call of Duty: Black Ops III - itt a legmenőbb limitált kiadású PS4

|

A Call of Duty sorozat új otthona immár a PlayStation 4, amelyet a Sony egy elképesztően menő konzollal ünnepel.

Hirdetés

Sokan meglepődtek, amikor az évek óta Xbox-os Call of Duty széria idén átköltözött PS4-re, de nyilvánvalóan érthető az Activision döntése, nekik és a Sony-nak is érdekében állt, hogy a legnépszerűbb platform hirdesse a világ egyik legnépszerűbb játékát.

Ezzel együtt természetesen korábbi hozzáférést kapunk az DLC-khez és egyéb extra tartalmakhoz, de ami még ennél is fontosabb, az az alábbi, Call of Duty: Black Ops III Limited Edition PlayStation 4 Bundle, amely november 6-án kerül a boltokba. A logókkal díszített konzolnak nagyon jól áll ez a fekete-narancs kombináció, különösen a kék fénnyel együtt, az újítások azonban nemcsak kívül láthatók, a konzolba ugyanis egy 1TB-s merevlemez került.

Természetesen kapunk egy egyedi DualShock 4 kontrollert is, amely hasonló színekkel dolgozik. Ezt egyébként külön is megvásárolhatjuk majd, én már oda is képzeltem a sajtájaim mellé.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)