Hirdetés

Call of Duty: Black Ops példányokat loptak a sokszorosító üzemből

|

Elvileg csak idő kérdése, és eláraszthatja a világhálót az új CoD feltört kópiája.

Hirdetés

Izzadnak most rendesen az Activision és a Treyarch illetékesei, ugyanis egy alabamai sokszorosító üzemből valaki kicsempészett néhány Call of Duty: Black Ops korongot az Xbox 360-as kiadásból.



Ha minden igaz, a tolvaj jó pénzért eladta a játékokat, amelyek egyike az Ungodly Leaker néven ismert hackerhez került, aki a Halo: Reach kiszivárogtatása után vált igazán ismertté warez-körökben. Egyes források szerint az illető tagadja, hogy megszerezte volna valamelyik példányt, csupán annyit ismert el, hogy felajánlották neki a játékot.
Bárhogy is legyen, több portál is arról számolt be, hogy Josh Olin, a Treyarch közösségi menedzsere regisztrált az egyik hacker-fórumon, s ott megpróbálta rávenni az érintetteket, hogy ne bocsássák közkézre a Call of Duty: Balck Ops-ot a tervezett novemberi megjelenés előtt, mert az mind nekik, mind az anyavállalatnak komoly anyagi károkat okozna.



Olin kérlelése nem hatotta meg a társaságot, egyszerűen bannolták a fórumról. Ezt követően más módon kísérelt meg kapcsolatba lépni a fórum egynémely tagjával. Egy 97SIRHB becenevű egyénnel hosszabb beszélgetést folytatott, amiről a hacker maga számolt be. Olin elsősorban a potenciális kiszivárogtatókról szeretett volna értesüléseket, illetve azzal fenyegetőzött, hogy bezáratja az oldalt, amennyiben kiszivárognak a Black Ops.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)