Hirdetés

Call of Duty: Black Ops - ha nem érted a sztorit, nézd meg ezt a videót

|

A Call of Duty: Black Ops sorozat története száz éven ível át, és nem árt képben lenni vele a Call of Duty: Black Ops III novemberi megjelenése előtt.

Hirdetés

Vitatkozhatnánk arról, hogy a számozott, a Modern Warfare vagy a Black Ops részek sztorija-e a jobb (a Ghosts, World at War és Advanced Warfare ebben a versenyben nem játszik), de tény, hogy ha nem is voltak hosszúak, azért egyik sem volt rossz.

Idén a Black Ops-történet folytatódik, de egyelőre nem tudjuk, hogyan, csak annyit, hogy 40 évvel a Black Ops II eseményei után kapcsolódunk be. Ugyanakkor ha a Treyarch vette a fáradságot, és egy tízperces videóban összegyűjtött mindent, ami 1913 áprilisa (Viktor Reznov születése) és 2025 (Raul Menendez halála) között történt, akkor a Black Ops 3 sem annyi lesz, hogy megyünk, lövünk, aztán mindenki boldog. Vagy szomorú. Az alábbi videó egyetlen hátránya, hogy végig szöveg van benne, de azért minimális angol tudással is össze lehet rakni, ki kicsoda.

És akkor mégis beszéljük meg: szerintetek melyik CoD története volt a legjobb?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)