Hirdetés

Call of Duty: Ghosts - fegyverkezzünk az ünnepekre

|

A Call of Duty: Ghosts fegyvereit nemsokára karácsonyi hangulatra cserélhetjük. Nincs is jobb, mint az ünnepi mészárszék.

Hirdetés

Egy szemfüles YouTube felhasználó szórakozott kicsit kedvenc játékával, talált közben érdekeset. Készített is pár képet melyeken jól láthatóak a Call of Duty: Ghosts fegyverek érdekes festései. Ali-A arra következetett ebből, hogy az ünnepek közeledtével az Activision megajándékozza vásárlóit egy DLC-vel.

Ünnepi borítással dobhatjuk fel fegyvereinket, hogy jobban menjenek a számítógépasztal mellett tornyosuló karácsonyfa színéhez? Kedves ötlet lenne, pláne ha igaznak bizonyulna emberünk azon feltételezése, hogy egy ingyenes csomagról van szó.

Igazság szerint nem lenne meglepő, hiszen karácsony és újév környékén rengeteg multiplayer játék igyekszik feldobni a hangulatot némi szezonális tartalommal. Reménykedjünk benne, hogy tényleg ingyenes lesz a csomag, és nem megint a ünnepi hangulatú lehúzás szelétől csilingel majd a csengettyű. 

Nektek hogy tetszik?

Címkék: #dlc #fps
Platformok: Nintendo Wii U PC PlayStation 3 PlayStation 4 Xbox 360
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)